Târg Educaţional de Crăciun la Editura Diana
11 decembrie 2020

Târg Educaţional de Crăciun la Editura Diana

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!…pare a fi mesajul transmis de Editura Diana în această perioadă. Aranjată frumos de sărbătoare, editura copiilor ne aduce în atenţie Târgul educaţional de Crăciun. Ni se oferă cărţi, jocuri şi jucării, unele mai atrăgătoare decât altele.

Ce aduce Moşul în acest an copiilor? An în care cred că ei au reuşit să fie destul de răbdători cu situaţia în care au fost puşi şi cu toate schimbările prin care au trecut. 2020 este anul în care casele au devenit şcoli, grădiniţe şi locuri de joacă. Cum incertitudinea încă pluteşte în aer, vă propun ca darurile din acest an să fie în ton cu activităţile ce pot avea loc în spaţiul din interior, la căldură şi siguranţă. În acest sens, vă propun o listă cu idei de cadouri.

Jucării de pluş

Majoritatea pluşurilor au eticheta eco-friendly, ceea ce înseamnă că sunt certificate pentru siguranţa copiilor şi că fibrele din umplutura lor sunt fabricate din pet-uri reciclate. Le puteţi găsi în zona de promoţie a târgului aici.

Puzzle

O activitate care antrenează atât mintea copiilor, cât şi a adulţilor. Numărul de piese variază în funcţie de grupa de vârstă şi de dificultatea pe care v-o doriţi. Le puteţi găsi în zona de promoţie a târgului aici.

Jocuri diverse

Nu ştiu când m-am jucat eu ultima oară, dar părinţii sau cei care au frăţiori mai mici cu siguranţă că au făcut-o de curând. La târg aveţi o mulţime de variante de jocuri complexe şi educative. Le puteţi găsi în zona de promoţie a târgului aici.

Set goblen

Aceasta este una dintre activităţile recomandate părinţilor pentru iarna lungă care ne bate la uşă. Seturile sunt compuse din pânză de lucru imprimată cu modelul final, fire de aţă din bumbac, ac special pentru goblen şi un ghid de instrucţiuni detaliate. Le puteţi găsi în zona de promoţie a târgului aici.

Pentru multe alte produse, vă invit să vizitaţi site-ul editurii. Vă doresc o iarnă cât mai reuşită, plină de activităţi interesante şi plăcute alături de cei dragi!

Impartaseste:

Comentarii (4)

 1. Chiraescu Mihaela

  11 dec. 2020 - 15:35

  Foarte bine pus la punct.
  Mi-as dori un goblen.

  • Cartoteca

   11 dec. 2020 - 15:58

   Poate aduce Moşul! 🙂

 2. Alexandra Pribeagu

  12 dec. 2020 - 0:37

  Mulțumesc pentru toate aceste sugestii. Practic, am găsit intr-un singur loc cadouri pentru toată familia.

  • Cartoteca

   12 dec. 2020 - 11:47

   Cu mare drag! 🙂

Adauga comentariul