Interviu cu Maria Popescu

Interviu cu Maria Popescu

Din lumea reală…

 

● Ai vreun anumit ritual pentru primele ore ale dimineții?

Not really… Mă trezesc, îmi fac o minimă rutina de skincare și apoi nelipsita cafea (decaf bineînțeles, altfel anxietatea mea o ia razna) și țigara de dimineață (nu recomand 🙈) . Preferabil în liniște, fără sa vorbească nimeni cu mine. Știu că poate sună ciudat, dar nu sunt o persoana matinală și când încerc să mă trezesc dimineața, prefer să o fac în liniște.

 

● În ce loc crezi că ai putea avea parte de o vacanță de vis?

Undeva pe la munte clar. Sau Irlanda sau Scoția.

 

● Care este cea mai mare temere a ta?

Hah! Aici am muuuuulte tare.:)) Dar e doar din cauză că sufăr de anxietate și tind să mă gândesc mereu la ce e mai rău. În principal am frica asta (nefondată) că dacă se întâmplă ceva bine, clar trebuie să se întâmple și ceva rău și în general mă tem că cineva apropiat va fi afectat. Știu totuși că nu e așa, dar tot e acolo temerea asta, ca să mă sâcâie.

 

În lumea cărților…

 

● Ce carte citești acum?

Acum citesc volumul doi din Iureșul săbiilor (Cartea a treia din Saga Cântec de gheață și foc). Nu găseam nici o carte care să îmi placă, am început vreo 5… până am ajuns la aceasta și cu ea am rămas.

 

● Ai vreun loc preferat în care citești?

În general la mine în cameră, pe pat, pentru că acolo am liniște (v-am spus că îmi place liniștea? Da… I am no fun). Dacă pot “fura” și o pisică (din cele patru :)) ) să îmi țină companie, e perfect.

 

● Ce autor ai recomanda oricând?

Fredrik Backman, clar! Și apoi George R.R. Martin și Brandon Sanderson și Katherine Arden, deși de la ultimii am citit doar câte o carte, dar scriu foarte fain. Așa că, dați-le o șansă.

 

Ce preferi?

 

● Dulce sau acru?

Dulce, normal.

 

● Ceai verde sau de fructe?

Ceai de fructe, pentru că cel verde îmi dă o stare de agitație.

 

Pian sau vioară?

Hmmm…. Grea alegere, pentru că îmi plac ambele, dar mi-ar place mai mult să învăț să cânt la pian. Deci pian, cred.

 

Unde îți putem urmări activitatea?

Mă puteți găsi pe instagram, pe contul read_with_mary01. Momentan atât am avut curaj sa fac.🙈 În viitor, în funcție de timp, vom mai vedea.

Impartaseste:

Adauga comentariul